Rendszámozható quadot keresel?

A CFMOTO nemcsak erőteljes és megbízható quadokat kínál, hanem olyan előnyöket is, amelyek kiemelik őket a versenytársaiktól. Ebben a blogbejegyzésben felfedezzük a CFMOTO Quadok rendszámozhatóságát, az áfa visszaigénylés lehetőségét cégeknek, valamint az országos viszonteladói hálózat előnyeit.

Rendszámozható CFMOTO quadok

A CFMOTO Quadok rendelkeznek olyan tulajdonságokkal, amelyek lehetővé teszik a közúti közlekedést és ezáltal a műszaki vizsgáztatást és a rendszámozást. Ez különösen hasznos lehet, ha a quadot a közúton is szeretnéd használni. A rendszámozással a quad legálisan közlekedhet közúti környezetben, így könnyedén eljuthatsz a kalandokhoz. A nálunk vásárolt új CFMOTO ATV-k műszaki vizsgázatását és a rendszámozással kapcsolatos teendőket is elvégezzük, így ezeket a teendőket levesszük a válladról.

ÁFA-visszaigénylés cégeknek

A CFMOTO Quadok ára tartalmazza az áfát, ezért vállalkozások azt visszaigényelhetik. Ez azt jelenti, hogy ha a quadot céges célokra használod, a vásárlás során kifizetett ÁFA-t visszaigényelheted. Ez jelentős költségmegtakarítást jelenthet a vállalkozásod számára, és segíthet a költségek csökkentésében is. A CFMOTO Quadok vagy akár az UTV-k kiváló munkaalkalmassággal rendelkeznek, ezért gazdaságos választást jelentenek a vállalkozások számára. A CFMOTO ATV-k mezőgazdasági, állattenyésztési, illetve erdészeti feladatok ellátására kiválóan alkalmasak.

Országos viszonteladói hálózat 

A CFMOTO.HU egy erős és jól kiépített országos viszonteladói hálózattal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az országban számos helyen találhatsz megbízható és hozzáértő viszonteladókat, akik segítenek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb quadot. Az országos viszonteladói hálózat biztosítja, hogy szakszerű tanácsokat és szervizszolgáltatásokat kapj a CFMOTO Quad-odhoz kapcsolódóan.
Ide kattintva megtalálhatod a CFMOTO.HU hozzád legközelebb található értékesítési pontját. 

Itt nézheted meg a Quad kínálatunkat, melyek mindegyikét készletről tudjuk biztosítani a számodra!